Τι Προσφέρουμε


Το roomsforyou.gr είναι ένας καινούργιος, διαδικτυακός χώρος που δημιουργήθηκε, αποκλειστικά, για να καλύψει τις ανάγκες ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων.

Μπορείτε να προβληθείτε και να αυξήσετε τις κρατήσεις των δωματίων σας, απλά με το να εγγραφείτε στην μηχανή κρατήσεων του roomsforyou.gr. Από εκεί μπορούν να σας αναζητούν, να σας βρίσκουν και να κάνουν κράτηση το κατάλυμά σας οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Σε εσάς, τον ιδιοκτήτη καταλυμάτων το roomsforyou.gr  παρέχει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, μέσω μιας απλής διαδικασίας, και στη συνέχεια να καταχωρήσετε και να διαχειριστείτε ένα ή περισσότερα δωμάτια και καταλύματα μέσω του ειδικού συστήματος που παρέχουμε. Ως ιδιοκτήτης καταλυμάτων έχετε τον πλήρη έλεγχο της καταχώρησης σας, χωρίς καμία προμήθεια επί των κρατήσεων.

Τα εργαλεία διαχείρισης που προσφέρουμε καθιστούν πολύ εύκολη την προσθήκη φωτογραφιών, περιγραφών, παροχών, τιμών και οτιδήποτε άλλο που αφορά στο κατάλυμά σας. Μπορείτε να  επεξεργαστείτε, όλες αυτές, τις πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή και να ανανεώνετε τη σελίδα σας με ενημερώσεις που σχετίζονται με τη διαθεσιμότητα, εκπτώσεις, προσφορές και οτιδήποτε άλλο που θα βοηθήσει στο να προβληθεί το κατάλυμά σας. Τέλος, μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω e-mail, fax και sms  για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας προς τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων περιλαμβάνουν:

- Χρήση μηχανής online κρατήσεων χωρίς καμία προμήθεια.
- Άμεση ειδοποίηση κράτησης μέσω email, fax και sms, αλλά και αυτόματη ενημέρωση μέσω email προς τον πελάτη όταν επιβεβαιώνεται η κράτηση από εσάς.
- Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του καταλύματός σας (τηλέφωνο, fax, ιστοσελίδα, κλπ.).
- Φόρμα επικοινωνίας μεταξύ επισκέπτη και ιδιοκτήτη που προωθεί τα μηνύματα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιλογής σας.
- Κανένας περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να προσθέσετε στη σελίδα σας.
- Προσθήκη άπειρων παροχών καταλύματος και δωματίων.
- Υποστήριξη πελατών σε άλλες γλώσσες.
- Διαδραστικοί χάρτες Google για κάθε κατάλυμα.
- Επιλογές επιβεβαίωσης, ακύρωσης, επεξεργασίας, διαγραφής και χρονικής μετακίνησης μιας κράτησης.
- Δυνατότητα εφαρμογής ειδικών τιμών και εκπτώσεων (π.χ. για κράτηση από νωρίς, εκτεταμένη διαμονή, εκπτώσεις για παιδιά, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ειδικές χρεώσεις για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας).
- Εφαρμογή διαφορετικών εκπτώσεων για κάθε δωμάτιο και για κάθε εποχή.
- Διαφορετικοί τύποι χρέωσης δωματίου (π.χ. ανά δωμάτιο ή αναλόγως τον αριθμό των επισκεπτών).
-Ημερομηνίες Stop Sales (μειώστε τον αριθμό των διαθέσιμων δωματίων για οποιαδήποτε ημέρα ή μετατρέψτε τα σε μη διαθέσιμα).
- Ιστορικό κρατήσεων και παρακολούθηση της κατάστασης των κρατήσεων σας.
- Εγγύηση κράτησης (ορίζοντας μία απόλυτη τιμή ή ένα ποσοστό επί του συνολικού ύψους της κράτησης).
- Επεκτάσιμο σύστημα πληρωμής υποστηρίζοντας πληρωμές μέσω τραπεζικής μεταφοράς, πιστωτικής κάρτας, PayPal, Μoneybookers, κλπ.
- Κλίμακα τιμών για κάθε δωμάτιο (άπειρες εγγραφές).
-Ημερολόγιο διαθεσιμότητας δωματίων.
- Κράτηση περισσότερων του ενός δωματίου και πρόσθετων υπηρεσιών επί πληρωμή με μία μόνο κράτηση.
- Επιλογή αυτόματης προσθήκης ταξιδιωτικών κριτικών από το Τripadvisor.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΑΣ
ΣΤΟ Roomsforyougr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να  καταχωρήσετε το κατάλυμα σας επισκεφτείτε το www.roomsforyou.gr  ή επικοινωνήστε μαζί μας ΕδώΤο Roomsforyou.gr είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία που σας προσφέρει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να βρείτε ένα δωμάτιο/κατάλυμα,είτε ταξιδεύετε  για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους.
Σ’ εσάς που ταξιδεύετε παρέχουμε την ευκολία να οργανώσετε μόνοι σας τη διαμονή σας πληρώνοντας λιγότερα χρήματα και έχοντας περισσότερες επιλογές. Επίσης σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε άμεσα με τον ιδιοκτήτη του ενοικιαζόμενου δωματίου ή καταλύματος και να λάβετε  περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό και για τη γύρω περιοχή, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε.

Στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων προσφέρουμε τη δυνατότητα να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας μέσω μιας απλής διαδικασίας, και στη συνέχεια να καταχωρήσουν και να διαχειρίζονται ένα ή περισσότερα καταλύματα μέσω του ειδικού συστήματος που παρέχουμε. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων έχουν τον πλήρη έλεγχο της καταχώρησης, χωρίς καμία προμήθεια επί των κρατήσεων. Τα εργαλεία διαχείρισης που προσφέρουμε καθιστούν πολύ εύκολη την προσθήκη φωτογραφιών, περιγραφών, παροχών, τιμών και άλλων πληροφοριών που αφορούν το κατάλυμά σας, ενώ  μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτές τις πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και να ανανεώσετε τη σελίδα σας με τη διαθεσιμότητα , τις εκπτώσεις, κλπ. Τέλος, μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις  μέσω e-mail, fax* και sms* όσον αφορά τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...